Selecteer een pagina

Voor jou

Klaar voor de start?

Ik werk met verschillende coachingstrajecten, passend bij jouw situatie
In mijn coachingstrajecten gaat het over jou:  Individuele coaching, Workshops, Trainingen (in organisaties en voor particulieren)

Of meld je aan voor de kennismakingsworkshop ‘Talent en Werkgeluk’. Een perfecte start als je kiest voor jezelf.

 

Kennismakingsworkshop | Talenten en Werkgeluk

Voor wie? Voor (jonge) vrouwen en mannen? Voel je je niet helemaal happy of onvoldoende uitgedaagd in wat je doet? Voel je onvrede en twijfels over je wel het juiste werk of studie doet? Dan is dit echt iets voor jou!

Wat leer je? In deze kennismakingsworkshop neem ik je mee om eens op een andere manier naar jezelf te kijken. Je aannames zijn de ramen naar je buitenwereld. Je wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen, van de energiegevers én energievreters in je leven. En je leert herkennen wat jouw talenten zijn.

Wat neem je mee? Aan het einde van de workshop heb je inzicht in hoe jij aan jouw overtuigingen bent gekomen.  Je hebt inzicht in het verschil van competenties (aangeleerde talenten) en natuurlijke talenten en inzicht in je behoeften en jouw eigen competentieradar.

Hoe leer je dit? De workshops zijn in Cuijk en Boxmeer op dinsdagavond van 19.30-22.00 uur. In een interactieve training van 2,5 uur met een kleine groep professionals, leer jij hoe je op basis van jouw overtuigingen en aangeleerde talenten jouw loopbaankeuze hebt gemaakt en hoe dat op een andere manier mogelijk is.

Wat kost het? Voor slechts €25 (inclusief BTW) maak je op een laagdrempelige manier kennis met jouw behoeften en talenten.

Wanneer kan je meedoen? De workshops zijn eens per maand op: 26 juni, 3 juli, 21 augustus, 18 september, 23 oktober, 20 november en 18 december. Ga zo snel mogelijk met jouw talenten aan de slag. Kies de datum die het beste voor jou uitkomt.

Meld je per email aan geef de datum op wanneer jij een energieke en blije(re) professional gaat worden.

 

Individuele coaching | Van Latent naar Talent

Haal jij geen energie meer uit je werk? Zoek je individuele, doelgerichte begeleiding om de bevlogenheid in je werkende leven terug te brengen?

Workshop | Kom in beweging – ontdek jouw werkgeluk

Rol jij van de ene in de andere baan, zonder je af te vragen of die wel bij je past? Het groepsgerichte programma laat je herontdekken wat jou uniek maakt. Met inspirerende oefeningen zodat je ruimte en rust creëert om keuzes te maken en stappen te zetten..

Tweedaagse training | Focus op talent

Waarom doe je zo weinig met waar je goed in bent? Een training waarbij je leert ontdekken waar jouw kracht zit. Voor elk individu dat een helder beeld wil krijgen van zijn talenten en sterke punten wil inzetten en om nog meer plezier in zijn werk te krijgen.

Talentcoaching | Op weg naar blije(re) medewerkers

Ben je werkgever en heb je het idee dat je medewerkers vastlopen? Wil je meer vorm geven aan de tweede helft van hun loopbaan? Recente studies tonen aan dat bevlogen medewerkers 12% meer rendabiliteit, 18% meer productiviteit en 12% meer klantengroei creëren (bron talentmanagement hoe doe je dat door RdT). En dat met 27% minder verzuim. Talentcoaching is een actief groepsprogramma.

De Puur-innerlijke-kracht methode

Om jou heel doelgericht te kunnen begeleiden heb ik de Puur-Innerlijke-Kracht-methode ontwikkeld. Op basis van de 5 P ’s maak jij vol vertrouwen keuzes vanuit je HART en hoofd.

De stappen in het proces:

 1. Persoonlijkheid: zelfkennis en overtuigingen
  Je leert accepteren hoe je loopbaan tot heden is verlopen en je krijgt inzicht in je vaste patronen, die je vervolgens doorbreekt
 2. Passie: wat is jouw DNA?
  Je ontdekt jouw kerntalenten, waarden en drijfveren.
 3. Power: veerkracht en bevlogenheid
  Je ontdekt wat je moet veranderen om jouw droombaan te creëren.
 4. Perspectief: focus en richting
  Je kiest vol vertrouwen en hebt zicht op die stip aan de horizon.
 5. Plan: actie en in beweging
  Je stapt uit je comfortzone. Je neemt het heft in eigen handen, toont daadkracht en verstevigt de resultaten.

Resultaat:

\

Je hebt ontdekt wat jouw unieke hartstalenten zijn

\

Je bekent kleur door te gaan staan voor jouw uniekheden

\

Je weet in welk werk, werkomgeving en cultuur je het beste tot je recht komt

\

Je gaat de baan vinden waarin je volledig tot je recht komt

\

Je ervaart meer vertrouwen, meer rust en voelt je gelukkiger

Wat klanten over mij zeggen

De bevestiging die ik nodig had
" Tijdens een Walk &Talk workshop heb ik Joke leren kennen en ontdekt dat ze écht contact maakt met mensen, wat mij zeer aanspreekt. Jokes enthousiasme, authenticiteit en passie hebben me het duwtje in de rug gegeven om samen nader op onderzoek uit te gaan naar mijn specifieke talenten. Voor mezelf heb ik een vragenlijst over mijn talenten ingevuld en op basis daarvan heeft Joke voorgesteld om aansluitend de talententest te doen. Mijn top 5 met talenten en hun unieke volgorde zijn voor mij zo herkenbaar en zo vanzelfsprekend dat ik ze niet (meer) als een kwaliteit zie, maar als ’gewoon’ een eigenschap. Vervolgens is mij in het coachingsgesprek duidelijk geworden dat mijn verlangen om mijn hooggevoeligheid verder te ontwikkelen en uit te dragen recht voor mijn neus lagen. Diep van binnen hoopte ik dat ik op het goede spoor zat, maar nu heb ik de bevestiging gekregen: ‘Ja, je zit op de goede weg!’ en ‘Ga het doen!’. Door Jokes empathie, tomeloze inzet, enorme kennis en inzicht kan ik mijn bestemming gaan realiseren. Ontzettend hartelijk bedankt, Joke!" M.Y.

Professioneel met humor
"Tijdens mijn gesprek met Joke ben ik heel erg op mijn gemak gesteld. Ze was zeer goed voorbereid en dat gaf mij meteen het gevoel dat ze haar werk professioneel aanpakt. Ze toont oprechte interesse en biedt een luisterend oor. Wat Joke uniek maakt is dat ze ook veel humor mee brengt. Joke ziet in alles het positieve, is een enthousiaste en bevlogen vrouw en daarbij geeft Joke je zelfvertrouwen een boost. Je kan zien hoe veel Joke van haar werk houdt en dat maakt de samenwerking erg prettig. Heel erg bedankt Joke!" M.T.

Oprecht en betrokken
"Ik heb mijn coaching traject als zeer prettig ervaren. Joke is oprecht, betrokken en bekijkt per keer wat het beste bij jou past. Er is geen goed of slecht, je bent geen nummer, maar ze probeert echt jou in je kracht te zetten. Veel dingen weet je wel over jezelf, maar door er actief mee bezig te zijn, word je gedwongen om erover na te denken. Nadat mijn gezondheidsklachten zijn begonnen, is mijn zelfvertrouwen erg afgenomen. Ook daarbij heeft dit traject een positieve invloed op mij gehad." H.W.
Met een glimlach naar huis
Ik heb het genoegen gehad haar een aantal malen aan het werk te zien, zowel in individuele gesprekken als in groepen. Ze weet als geen ander negatieve situaties om te buigen naar positieve zodat mensen met een glimlach naar huis gaan.” M.K.
Duurzaam resultaat
Joke heeft ruime ervaring met het coachen en begeleiden van diverse mensen. Zij weet mensen te inspireren en is gericht op het behalen van een duurzaam resultaat.” S. de J.
Joke liet me de juist weg zien
"Tijdens de begeleiding van jou in mijn proces heb ik veel mooie momenten beleefd. Je liet me zien dat ik als persoon nog waardevol ben in onze maatschappij maar ook voor mezelf moet zijn. In de periode dat ik ziek was heb ik erg veel te verduren gehad, als werknemer maar vooral als mens. De oordelen, verwachtingen de achterdocht ik kon er geen kant mee op. Jij liet me de juiste weg zien. Naar mijn proces met de dingen die moesten gebeuren en geregeld moesten worden. Maar vooral liet je me de weg zien naar mezelf. Wie ik ben….Waar ik voor sta….Hoe ik wil werken en over wil komen…Wat mijn wensen en verlangens zijn. Wie ik ben! Als hulpverlener in mijn eerdere beroepen was ik best gewend naar mezelf te kijken en toch liet jij me veel verder kijken dan ik ooit gedaan had. Ik leerde dat wat ik ook voor werk nog kon gaan doen, of als ik niet meer zou kunnen werken ik mijn waarde vast moest houden. Dat gaf me zoveel zelfvertrouwen dat ik weer kon gaan werken en mijn proces een proces van genezing en groei werd. Dat stemt mij ontzettend dankbaar Joke!!! Dus oneindig veel bedankt!" M.v.H
Eerlijk, doortastend en motiverend
"Via een loopbaantraject ben ik met Joke in contact gekomen. Ik heb haar leren kennen als iemand met een fantastische persoonlijkheid. Eerlijk, doortastend en motiverend. Met haar manier van spiegelen en vermogen om je energie te hervinden, ben ik weer terecht gekomen in mijn werkveld. Hoezo concessies doen als je je focust op waar je goed in bent." Y.v.R

Afgestudeerd na talententest van Joke
"Begin van het schooljaar, voor mijn afstuderen, heb ik de talententest gedaan. Tijdens het afstuderen en mijn eindstage heb ik gewerkt met deze talenten in mijn achterhoofd. Wat mij opviel was dat de talenten die er uit de test kwamen, ook bijna allemaal terugkwamen in de beoordelingen die ik gekregen heb. Dit vond ik zeer opvallend en interessant, omdat ik er eerder geen weet van had. Doordat ik nu wist wat mijn talenten zijn heb ik er op kunnen letten en heb ik onbewust deze talenten verder ontwikkeld het afgelopen jaar. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik me niet alleen in de praktijk verder ontwikkeld, maar ook in mijn persoonlijkheid. Ik heb het als heel erg fijn ervaren om te weten wat mijn talenten zijn, zo kun je voor jezelf doelen stellen om jezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken wat je interessant vindt en bij je past." T.A.

Inlevingsvermogen en positivisme
"Joke is een inspirerend en motiverend persoon, die met oprechte betrokkenheid in gesprek gaat. Joke gaf mij tijdens het gesprek het gevoel dat ik mijzelf kan zijn en dat niks goed of fout is, dus alles is mogelijk. In het dagelijks leven ben ik mij niet zo bewust van wat mijn talenten zijn. Door Jokes inlevingsvermogen en positivisme, ben ik hier bewuster over na gaan denken. Joke weet negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes, wat ik erg bewonder aan haar. Ik stond tijdens het gesprek beter stil bij wat ik echt wil bereiken in mijn leven en hoe ik als persoon nog gelukkiger door het leven kan gaan. Hierdoor heb ik mijzelf beter leren kennen en daar ben ik Joke erg dankbaar voor.’’ Sabine

Mijn zelfvertrouwen is sterk gegroeid
"Een zeer deskundige en bevlogen coach, vol energie met oog voor de mens achter de mens. Mijn zelfvertrouwen is daardoor zeer sterk gegroeid. Dank je Joke." R.S.
Licht in de tunnel
Joke’s manier van coachen brengt voor veel mensen weer licht in de tunnel”. J. L.
Vol humor
Joke is vol humor en puur, ze weet de juiste snaar te raken. Bedankt voor je fantastische coachsessies”. K.T.
Samenwerking heeft geresulteerd in een nieuwe baan
"Ik kwam bij Joke terecht na een kort gesprek omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Zelf had ik nog nauwelijks tot geen ervaring met een CV of sollicitatie, dus waar te beginnen. Joke heeft een erg warme persoonlijkheid met veel inlevingsvermogen. De interactie met Joke heb ik daardoor als erg prettig ervaren. Dit mede doorhaar ongekende inzet en enthousiasme. De aanpak is deskundig, gepassioneerd, duidelijk en liefdevol. Met name haar open manier van communiceren is heel prettig. Ze gaat door tot je voor jezelf alles op een rijtje hebt. Ik heb mezelf erg goed leren kennen. Ik weet nu waar ik (van binnen) naar moet kijken voor mijn passie. Joke kon me echt aan het denken zetten en ze laat je dan ook vrij zelf je beslissingen te nemen. Kortom, de samenwerking met Joke was fantastisch wat heeft geresulteerd in een nieuwe baan waar ik met veel plezier mijn taken vervul.K.Th
Ik heb weer een mooie baan
"Ik heb Joke leren kennen als een zeer professionele en vakkundige coach met veel humor, die mij enorm heeft geïnspireerd zodat ik weer in beweging kwam en dat heeft geresulteerd in een mooie baan. Het optimisme en enthousiasme van Joke is ongekend. Heel veel dank." A.T