Selecteer een pagina

Over Mij

Hi, Ik ben Joke Thoonen,

Ik ben ondernemer, rasoptimist, praktisch, betrokken, actiegericht, openhartig en recht door zee. No matter what! Zoals ik ben, zo run ik ook mijn bedrijf: vol enthousiasme, energiek en met passie. Ik word blij als ik anderen kan inspireren de juiste weg te vinden in hun (werkende) leven.

Het is niet altijd wat het lijkt.

Ik was altijd in de weer om het voor anderen ‘goed te doen’ Zo maakte ik mezelf onzichtbaar. Ik had een onjuiste schoolkeuze, banen die niet bij me pasten. Maar ik had ook leuke banen en toch voelde het niet goed. Ik kreeg een burn-out.

De Grote Verandering

Op latere leeftijd heb ik een hbo-opleiding gevolgd. Ik ben enorm geboeid door de uniekheid van mensen, wat hen motiveert en inspireert. In beweging blijven en anderen in beweging brengen geeft mij energie en enorme voldoening.

Mensen in beweging brengen

Tijdens mijn loopbaan sprak en begeleidde ik heel veel mensen die zich ziek (burn- of bore-out), stuurloos of ontevreden voelden. Daarbij merkte ik dat ik hen energie, kracht, inspiratie, vertrouwen en inzicht meegaf. Ik begeleidde mensen met ‘hart en ziel’, Zodat ze in beweging kwamen om over dingen na te denken en om de dingen niet te laten zijn, zoals ze zijn.

De ontdekking

Vanaf het moment dat ik samen met mijn coach ontdekte wat mijn echte talenten zijn, ging ik op zoek naar mijn unieke mix van talenten en kwaliteiten. Ik ontdekte mijn missie: mensen inspireren en motiveren op hun groeipad naar authenticiteit. Het is de hoogste tijd dat talenten, waarden en drijfveren van vrouwen en mannen die zich op de achtergrond plaatsen, op waarde geschat worden.

Kennis

Na mijn studie aan de Fontys Hogeschool heb ik opleidingen, cursussen, trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, talentcoaching, stresscounseling en life coaching. Daarnaast ben ik Practitioner in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Ik ben gecertificeerd coach en trainer.

Herken jij je in mijn verhaal?

Dat gevoel dat je meer uit je leven wil halen. Dat je wilt ontdekken wat je talenten zijn en waar je HARTstikke goed in bent en weer erg blij van wordt. Ik kijk ernaar uit om je te helpen op weg naar een heerlijk leven vanuit je echte talenten. Laten we elkaar ontmoeten.

Zo leer je mij alvast beter kennen

 • Ik doe aan fitness, hardlopen en bootcamp; voel me daardoor fysiek en mentaal fit, lenig en sterk
 • Ik houd van gezond eten; eet graag groene groenten, vis, kip, tapas, mediterrane keuken en de bistro
 • Ik houd van zon en zee; mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn de Canarische Eilanden, Spanje en Cyprus
 • Ik houd van lezen; met name boeken over persoonlijke ontwikkeling en mijn vakgebied

 • Ik houd van popconcerten en muziek uit de jaren ’70 en 80’; met name soul
 • Ik houd van lange wandelingen langs het strand, rivieren en in het bos; dat is een vorm van onthaasten en het geeft veel rust en mooie inzichten
 • Ik houd van gezelligheid en een glas zoete witte wijn; gesprekken met diepgang en humor
 • Ik heb de supervisie over een ‘elftal’ leuke neven en nichten; met wie ik prachtige dingen onderneem, zoals weekendjes naar het buitenland, bezoeken aan voetbalwedstrijden, dagjes winkelen of naar zee en leuke etentjes. Ook ben ik bij tijd en wijle ‘vraagbaak’
 • Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn innerlijk weten
 • Ik ben leergierig; ik word zelf ook regelmatig gecoacht, volg regelmatig workshops, trainingen en cursussen zodat ik me nog verder kan ontwikkelen
 • Ik ben energiek, heb humor, en nog heel veel mooie plannen voor de toekomst
 • Ik heb een lieve familie, waar warmte, eerlijkheid, integriteit, gezelligheid, elkaar iets gunnen en er voor elkaar zijn wanneer het nodig is erg belangrijk zijn.