Selecteer een pagina

Training | Focus op jouw talent

Herken je die mensen bij wie alles vanzelf lijkt te gaan, die met weinig moeite vanuit ontspanning en met plezier resultaten behalen? Waarbij het lijkt alsof ze er niets voor hebben gedaan om hun talent te ontdekken? Natuurlijk is dat niet zo! Als je hen zou interviewen dan hoor je dat het een ontdekkingsreis is geweest vol zelfonderzoek.

Doe waar je goed in bent

We kijken voortdurend naar andere mensen en meten ons daaraan. Waar jezelf goed in bent, daar ben je je vaak niet van bewust. Het benoemen van waar je niet goed in bent, zie je als verbeterpunt. Je werkt er hard aan om dat tekort te herstellen. Waarom doe je zo weinig met waar je goed in bent? Juist dát laadt jouw batterij op. In deze training gaan we op zoek naar jouw talent en gaan we met jouw sterke punten aan de slag om nog meer plezier in het werk te krijgen.

Voor wie?

Voor iedereen die een helder beeld wil krijgen van zijn talenten en zijn sterke punten wil inzetten in zijn werk om nog succesvoller te worden.

Wat levert het jou op?

 

\

Je hebt inzicht in je talenten en weet hoe je ze kunt inzetten

\

Je wordt je meer bewust van wie je al bent en van je eigen gedrag

\

Je wordt je meer bewust van je eigen gedrag in de interactie met anderen

\

Je haalt meer voldoening uit je (werkende) leven

\

Je weet welke keuzes je kunt maken bij vragen rond loopbaanoutplacement

Wat kun je verwachten?

 

\

Kennismaking en afstemming

\

Wat zijn (jouw) talenten

\

Talenten zien en herkennen

\

De verbinding van talent aan het dagelijkse werk en je doelen

\

Uitdragen welke talenten je hebt en wilt inzetten

Tijdsduur

De training bestaat uit twee dagdelen. Voorafgaand maak je de Strengthsfindertest. De uitslag wordt tijdens de training besproken en staat centraal in het programma.

Praktische informatie

Locatie: omgeving Land van Cuijk. Op de pagina Contact lees je er meer over.

Aantal deelnemers: minimaal zes en maximaal acht

Prijs: 149 euro exclusief BTW per persoon. Hierbij is inbegrepen het boek ontdek je sterke punten met de bijbehorende talentest

Er is een mogelijkheid om aan een ingekorte training van 2 tot 2,5 uur deel te nemen, als kennismaking met mij en mijn werkwijze. Dit voor kennismakingstarief van 25 euro per persoon.

Meer weten of aanmelden? Maak een afspraak.