Selecteer een pagina

Gratis eBooks, Testen, Downloads

Doe de Test
Houdt vermoeidheid je tegen om te stralen?

 Ben jij een hardwerkende professional en klaar om het werk te doen waar je echt blij van wordt? Zodat je het (werk)leven gaat leven waar je werkelijk plezier aan beleeft, waar je energie van krijgt en voldoening uithaalt.

Omdat het écht bij je past!

Je doet in alles je best en toch voel je je vaak ontevreden en onzeker.
Het lijkt alsof je hier en daar een afslag hebt gemist.
Veel professionals werken hard, maar voelen zich ongelukkig.
De glans is uit hun leven verdwenen.
Ze worstelen in hun werkende leven.
Vaak weten ze niet waar ze goed in zijn en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Download 8 Inspirerende tips
Voor een bruisend leven privé en op werk

Wil jij (her)ontdekken wie je bent en wat jou uniek maakt? Heb je genoeg van het gevoel dat je vast zit in een baan die niet meer bij je past.

Neem dan zelf de regie over je werk en leven. Download dit ebook en krijg 8 geweldige inspirerende tips die je direct kan toepassen.

Laat even weten waar ik het naar toe kan sturen.
(door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid cf AVG 2018)

Download de InspiratieWijzer
Ontdek jouw passie en talenten 

 

Hoe mooi is het om je talenten en passie te achterhalen en in het zonlicht te brengen. Zodat je talenten en passie zichtbaar worden. Waardoor ze de kans krijgen werkelijkheid te worden zodat je (nog meer) gaat stralen.

 

Precies, daarom heb ik deze inspiratiewijzer speciaal voor je gemaakt omdat ik je graag inspireer om je talenten en passie te ontdekken

 

Laat even weten waar ik het naar toe kan sturen.
(door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid cf AVG 2018)

Download de Talentengids
Het is tijd voor
 regie op je loopbaan 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Wil je antwoord  op de vraag: Welke baan past bij mij?

Verdiep je in de talentengids. Je krijgt informatie waar je direct mee aan de slag kan. Speciaal voor jou gemaakt en helemaal GRATIS.

Ik wil je helpen bij het vinden van een baan die echt bij jou past

Laat even weten waar ik het naar toe kan sturen.
(door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid cf AVG 2018)

Gaat dit over jou?

In onze cultuur zijn we heel goed in het benoemen van alles waar we niet goed in zijn. Dit kost veel energie en inspanning. Doen waar je goed in bent, levert je nieuwe energie. Het laadt je batterij op. Maar goed zijn in iets, wil niet altijd zeggen dat je er gelukkig van wordt. Ga doen waar je passie voelt en zet jouw talenten en waarden daarbij in.

Jouw talent

Succesvolle en gelukkige professionals doen dingen die ze leuk vinden om te doen. Ze zijn niet succesvol omdat ze iets bijzonders kunnen, maar ze doen het graag en met plezier. Ze halen er meer energie uit dan ze erin steken. Dat stralen ze uit! Dat kan jij ook! Ook jij hebt een aangeboren talent. En toch zijn er maar weinig professionals die gebruik maken van iets dat al hun hele leven bij hen is. Zij zijn geneigd te denken dat datgene wat ze als vanzelf doen niet bijzonder is.

Puur-innerlijke-kracht-methode

Als je er klaar voor bent meer uit je leven te halen, dan begeleid ik je graag. Ik heb mijn Puur-Innerlijke-Kracht-methode ontwikkeld waarmee ik jou help om de beste versie van jezelf te ontdekken en vanuit jouw verlangen te doen waar je heel goed in bent. Op de pagina voor ‘Voor Jou’ lees je hier alles over.

Hardwerkend en krachtig

Ik help je om JOUW weg te vinden, jouw hartstalenten van binnenuit te ontdekken en de antwoorden die al lang in jezelf verborgen zitten te ontmaskeren.