Selecteer een pagina

Contact

Heb ik jou geïnspireerd? Wil je je aanmelden of eerst nog iets meer weten? Neem contact met me op en zie wat we voor elkaar kunnen betekenen!

ToonJouwTalent
Postbus 307
5430 AH Cuijk

Kvk-nummer 16079665
BTW-nummer NL001349258B84

Facebook

Joke Thoonen
joke@toonjouwtalent.nl
06 22066339

Joke Thoonen

Locatie

Locatie
Volgens de KvK is ToonjouwTalent gevestigd in Cuijk. Ik werk vanuit het Land van Cuijk. Ik kijk graag verder dan de dorps- stad- gemeente en of provinciegrenzen. Afhankelijk van de vraag/wensen kunnen we ook in een andere regio afspreken. Hiervoor vraag ik wel reiskostenvergoeding.

Buiten
Coachgesprekken kunnen buiten plaatsvinden, wandelend in de natuur. In de buitenlucht heb je een heel ander gesprek. Gedachten komen tot rust en er is meer ruimte.

Ik ben aangesloten bij NOBCO Nederlandse orde voor Beroepscoaches.

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis, een locatie elders in Nederland is dus ook mogelijk.

Vergoedingsmogelijkheden

Werknemers
Werkgevers zien steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. De kans is aanwezig dat in de cao van jouw bedrijf/organisatie een budget is opgenomen voor coaching, persoonlijke ontwikkeling, opleiding. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever

Belastingaftrek voor particulieren
De kosten voor coaching zijn inclusief BTW als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject op het beter functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Belastingaftrek voor ondernemers
Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Vraag advies bij de belastingdienst.