Selecteer een pagina

Wat klanten zeggen

Wat klanten over mij zeggen

Vriendelijk, positief en behulpzaam
Tijdens mijn traject wist Joke heel goed te zorgen dat het ook écht mijn persoonlijke traject was. Ze is een vriendelijke, positieve vrouw die haar behulpzaamheid wist in te zetten voor wat ik nodig had. Joke leert je kijken naar jouw eigen talenten en krachten waardoor je altijd, vol goede moed, nieuwe stappen durft te zetten op je eigen pad. Bij jouw kern blijven staat centraal en dit heb ik als zeer fijn ervaren.” E. F.
Een echte vakvrouw met humor
Joke is een energiek, positief en inspirerend mens en een echte zelfstarter. Ze heeft humor, is stimulerend en heeft oog voor individuen. Ze is in staat mensen kracht en zelfvertrouwen te geven en je weer aan het lachen te maken. Ze prikkelt mensen en brengt ze in beweging, op een professionele manier. Ze is een echte vakvrouw.” M.S.
Met een glimlach naar huis
Ik heb het genoegen gehad haar een aantal malen aan het werk te zien, zowel in individuele gesprekken als in groepen. Ze weet als geen ander negatieve situaties om te buigen naar positieve zodat mensen met een glimlach naar huis gaan.” M.K.
Duurzaam resultaat
Joke heeft ruime ervaring met het coachen en begeleiden van diverse mensen. Zij weet mensen te inspireren en is gericht op het behalen van een duurzaam resultaat.” S. de J.
Licht in de tunnel
Joke’s manier van coachen brengt voor veel mensen weer licht in de tunnel”. J. L.
Vol humor
Joke is vol humor en puur, ze weet de juiste snaar te raken. Bedankt voor je fantastische coachsessies”. K.T.
Joke liet me de juist weg zien
Tijdens de begeleiding van jou in mijn proces heb ik veel mooie momenten beleefd. Je liet me zien dat ik als persoon nog waardevol ben in onze maatschappij maar ook voor mezelf moet zijn. In de periode dat ik ziek was heb ik erg veel te verduren gehad, als werknemer maar vooral als mens. De oordelen, verwachtingen de achterdocht ik kon er geen kant mee op. Jij liet me de juiste weg zien. Naar mijn proces met de dingen die moesten gebeuren en geregeld moesten worden. Maar vooral liet je me de weg zien naar mezelf. Wie ik ben….Waar ik voor sta….Hoe ik wil werken en over wil komen…Wat mijn wensen en verlangens zijn. Wie ik ben! Als hulpverlener in mijn eerdere beroepen was ik best gewend naar mezelf te kijken en toch liet jij me veel verder kijken dan ik ooit gedaan had. Ik leerde dat wat ik ook voor werk nog kon gaan doen, of als ik niet meer zou kunnen werken ik mijn waarde vast moest houden. Dat gaf me zoveel zelfvertrouwen dat ik weer kon gaan werken en mijn proces een proces van genezing en groei werd. Dat stemt mij ontzettend dankbaar Joke!!! Dus oneindig veel bedankt!M.v.H
Samenwerking heeft geresulteerd in een nieuwe baan
Ik kwam bij Joke terecht na een kort gesprek omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Zelf had ik nog nauwelijks tot geen ervaring met een CV of sollicitatie, dus waar te beginnen. Joke heeft een erg warme persoonlijkheid met veel inlevingsvermogen. De interactie met Joke heb ik daardoor als erg prettig ervaren. Dit mede doorhaar ongekende inzet en enthousiasme. De aanpak is deskundig, gepassioneerd, duidelijk en liefdevol. Met name haar open manier van communiceren is heel prettig. Ze gaat door tot je voor jezelf alles op een rijtje hebt. Ik heb mezelf erg goed leren kennen. Ik weet nu waar ik (van binnen) naar moet kijken voor mijn passie. Joke kon me echt aan het denken zetten en ze laat je dan ook vrij zelf je beslissingen te nemen. Kortom, de samenwerking met Joke was fantastisch wat heeft geresulteerd in een nieuwe baan waar ik met veel plezier mijn taken vervul.” K.Th