Selecteer een pagina

uitgeblust

Niet goed genoeg!

Welk gevoel komt er bij je op? Voelt het als niet gezien of gehoord worden? Of voelt het als nutteloos, waardeloos of dat je te weinig kunt betekenen?

Eens in de zoveel tijd heb ik er last van. Al bijna een week lukt het me niet om een blog te schrijven. Dan komt er een stemmetje in mijn hoofd ´de titel is waardeloos´, ´het onderwerp vind ik niks´, ´de blog is veel te lang´, ´het plaatje wat ik erbij zoek, is veel te donker´. Ik besluit maar eens ergens anders inspiratie op te doen. De twijfels en onzekerheid worden hierdoor alleen maar groter. Ik ben niet goed genoeg denk ik dan!

Herken jij dit?

 • Je moet het van jezelf perfect doen;
 • Je houdt over alles controle;
 • Je ervaart de angst om niet aan de verwachtingen van anderen te voldoen;
 • Je gaat nog harder werken.

Ken jij dat unhappy gevoel ook in jouw werkleven?

Ik herken het enorm. Ik liep al jarenlang rond in een baan waar ik niet gelukkig van werd. Ik werkte heel hard en wilde alles perfect doen. Ik was altijd in de weer om het voor anderen ´goed te doen´. Dit leidde tot innerlijke spanningen en stress. Noodgedwongen deed ik een beroep op mijn energievoorraad wat uitval en uitgeblust raken tot gevolg had. Uiteindelijk kreeg ik een burnout. Ik begreep toen pas dat ik het roer radicaal moest omgooien. Het was me duidelijk geworden dat ik geen werk deed, waar ik plezier aan beleefde en dat me op langere termijn energie gaf.

Hoe leeg is jouw batterij?

Ben je iemand die´s ochtends vaak zonder energie opstaat? En lig jij ´s nachts regelmatig wakker van:

 • Of dit werk nog wel wat voor je is;
 • Of je het lichamelijk en mentaal allemaal wel aankan;
 • Dat je jezelf nutteloos voelt;
 • Dat je leven onbevredigend is.

En hoe wil jij je voelen?

Een gelukkig leven dat geldt ongetwijfeld ook voor jou. Maar erover praten is makkelijker dan doen. Het leven is soms al ingewikkeld genoeg. Mijn vraag aan jou is: “Stel jij je open voor wat je echt wilt?” Geloof jij in je eigen plannen en ga je ervoor. Weet jij het antwoord op de vraag ´waarom doe je wat je doet´? Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Heb jij genoeg van een `niet goed genoeg` naar een ´goed genoeg´ leven met meer in balans en energie.

Ga voor jouw authentieke zelf en beken kleur met waar jij anders in bent!

Iedereen heeft een eigen handleiding of gebruiksaanwijzing. Bij ingewikkelde apparaten krijg je deze gratis. Maar je eigen gebruiksaanwijzing moet je in de loop van je leven met vallen en opstaan zelf ontdekken.

Het talenten DNA geeft enorm veel inzicht voor jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Ik help je graag om een unieke persoonlijke gebruiksaanwijzing te maken. Een, die echt past bij wie je bent. Een gebruiksaanwijzing, die voor je gaat werken en waaraan je elke dag plezier beleeft.

Want ´een energiek gevoel en goed genoeg zijn´ maakt mensen gelukkig, want dan gebruiken ze hun talenten en ze worden gezien en gehoord. Jij wilt toch ook in je werk erkend worden en waardering krijgen.

 • Stel je eens voor hoeveel voldoening je dan uit je dagelijkse werkzaamheden haalt;
 • Stel je eens voor in wat goed genoeg betekent de erkenning dat je waardevol bent voor het werk dat je doet;
 • Stel je eens voor als je inzicht hebt in je talenten DNA, hoe zichtbaar je bent in een andere baan.

Vanuit een brandend verlangen is alles mogelijk. Maar alles begint met een eerste stap. Ontdek wat jou drijft en je echt gelukkig maakt. Ben je er klaar voor!

Zomer aanbieding Mini workshop Talenten

Maak laagdrempelig kennis met de filosofie (of werkwijze) van talenten. Je hoort op vrijdagmiddag 14 juli wat het is, waarom het steeds belangrijker wordt om je talenten te ontdekken en hoe je er zelf mee aan de slag kan!  En dat voor slechts 25 euro.

Dus heb je weinig energie of haal je weinig tot geen voldoening meer uit je huidige baan. Dan is deze workshop echt voor jou.

Meld je snel aan via joke@toonjouwtalent.nl en je ontvangt een email met alle praktische informatie. Tot snel!

Ja, ik meld mij aan voor de Mini workshop Talenten

DOWNLOAD TALENTENGIDS

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Het is tijd voor regie op je loopbaan! Je krijgt informatie waar je direct mee aan de slag kan.

Privacy

Bedankt voor je download, de talentengids komt jouw kant op! Controleer je e-mail (ook je spam) voor de bevestigingslink.