Selecteer een pagina

roer omHerken jij dit?

  • Je bent niet gelukkig in je (werkende) leven
  • Je sleept jezelf naar je werk, overmand door gevoelens van demotivatie of zinloosheid
  • Je voelt minder plezier, pit en passie in je (werkende) leven

Hoe vaak denk jij?

  • Ooit ga ik doen waar ik echt heel blij van word
  • Ooit ga ik doen waar ik HART-stikke goed in ben
  • Ooit kies ik voor mezelf en volg ik mijn eigen weg

En hoe vaak denk je dan, nee dat kan niet, dat is onmogelijk en hoe denken anderen hierover!
Wat als ooit nu is? Wat als je deze gedachten en gevoelens dagelijks en/of wekelijks ervaart. Ga dan ontdekken waar jij heel blij van wordt en waar jij behoefte aan hebt!

Wat je zeker niet moet doen

Wat heel veel vrouwen doen, maar wat gewoon niet werkt. De meeste vrouwen gaan wanneer ze op zoek zijn naar hun droombaan allerlei mogelijke banen bedenken en vragen zich dan bij elke baan af: Is dit iets voor mij, is dit iets wat bij mij past? Of ze gaan beroepskeuzetesten doen en honderden vacatures bekijken op al die vacaturesites. En je weer afvragen: is dit iets voor mij?

Draai het om

Om een (werkend) leven te creëren dat helemaal bij je past, is het van essentieel belang dat je weet wie je bent. Ga voor jouw authentieke zelf en beken kleur met waar jij anders in bent.

Het veranderen van je loopbaan begint met het nadenken over je persoonlijke verlangens, talenten, waarden, wensen, drijfveren en energie. Hoe kom je erachter wat je nu echt wilt? Sta dan stil bij wat je uit het verleden wil loslaten en wat je wilt meenemen naar de toekomst. Op deze manier ontstaat er rust en ruimte zodat je op weg gaat naar een mooie toekomst die bij je past.

Pak jij het roer in handen

  • Wil jij een baan waar jouw talenten volledig benut worden?
  • Wil jij vol energie, uitgerust en met plezier de dag beginnen?
  • Wil jij je eigen weg volgen en weer vol zelfvertrouwen in het (werkende) leven staan?

Ontdek dan jouw talenten!

De eerste stap naar het zoeken van een baan die bij jou past is het achterhalen van jouw talenten. Wat is de sleutel tot het creëren van jouw droombaan? Dat is het maximaliseren van jouw talenten in je werk.

Het ontdekken van jouw talenten helpt je om je ‘why’ helder te krijgen en doelen te kiezen waar je enorm blij van wordt. Het gebruik maken van onze unieke aangeboren talenten geeft energie, focus, rust en plezier in je leven. En je krijgt meer inzicht in ‘wie je bent’.

Hoe maak je talenten zichtbaar?

In mijn werkwijze benader ik jouw talenten vanuit diverse invalshoeken. Ik maak onder andere gebruik van de StrengthsFindertest en methodiek. Deze test is een fantastische manier om jouw talenten te laten ontdekken. De StrengthsFindertest is een test die je online doet met als doel erachter te komen wat je persoonlijke karakteristieke talenten zijn. Deze richt zich op het ontdekken van je eigen kracht. In totaal zijn er 34 talenten. De vijf hoogst scorende, je top 5 vormen je blauwdruk. Die bepalen waar jij echt in kunt uitblinken.

Als jij inzicht hebt en weet wat jouw talenten zijn dan begrijp je waarom je bepaalde keuzes in je leven wel/niet hebt gemaakt. Je snapt waarom bepaalde werksettings niet goed voelde en bij je paste. Wil jij ook ontdekken hoe jouw talenten voor meer energie, plezier, focus kunnen zorgen? Met het in kaart brengen van je talenten DNA is het voor jou mogelijk om werk te doen waar je voldoening uithaalt en enorm blij van wordt.

Het is mijn missie om je hierbij te helpen zodat jij de beste versie van jezelf ontdekt

Eenmalige aanbieding Mini workshop Talenten

Maak laagdrempelig kennis met de filosofie (of werkwijze) van talenten. Je hoort op vrijdagmiddag 16 juni of vrijdagmiddag 30 juni wat het is, waarom het steeds belangrijker wordt om je talenten te ontdekken en hoe je er zelf mee aan de slag kan!  En dat voor slechts 25 euro.

Dus zit jij vast in een baan die niet meer bij je past. Haal je er geen voldoening meer uit, ben je geïrriteerd of zit je vol frustraties en heb je weinig energie? En vraag jij je weleens af wat moet ik dan, wat voor alternatieven zijn er nog voor mij? Dan is deze workshop echt voor jou.

Meld je snel aan via joke@toonjouwtalent.nl met vermelding van datum en je ontvangt een email met alle praktische informatie. Tot snel!

Ja, ik meld mij aan voor de Mini Workshop Talenten

DOWNLOAD TALENTENGIDS

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Het is tijd voor regie op je loopbaan! Je krijgt informatie waar je direct mee aan de slag kan.

Privacy

Bedankt voor je download, de talentengids komt jouw kant op! Controleer je e-mail (ook je spam) voor de bevestigingslink.